Palvelut

Suunnittelupalvelu

Ammattitaitoiset verhosuunnittelijamme ovat palveluksessasi auttaen ajatustesi ja toiveidesi toteuttamisessa. Meidän kauttamme saat tarvittaessa myös linkkejä arkkitehtipalveluihin projektisi alkuvaiheisiin.

Varaa aika kotikäyntiin »

Verhosuunnittelu

Verhosuunnittelu – Joensuun Verhotalo 

Joensuun Verhotalo on varsinainen täyden palvelun verhotalo. Meiltä voit tilata sekä itse verhokankaat, kankaiden ompelupalvelun että verhosuunnittelun. Meillä työskentelee ammattitaitoisia verhosuunnittelijoita, jotka ovat sinua varten – he kuuntelevat toiveitasi, auttavat valitsemaan tyyliisi ja tilaasi sopivat kankaat ja hoitavat ompelutyön puolestasi. Saat verhot helposti ammattilaisten toteuttamina, jolloin säästät niin aikaa kuin vaivaakin. Tiesitkö, että voimme muokata myös vanhat verhosi uuteen uskoon? 

Verhokankaamme koostuvat useista tunnetuista kansainvälisistä merkeistä, joista löytyy valinnanavaraa jokaiseen kotiin sekä julkisiin tiloihin. Kurkkaa tarjontamme verkkokaupasta ja ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme, niin lähdetään suunnittelemaan sinulle sopivia verhoja! Liikkeemme sijaitsee Joensuussa osoitteessa Kauppakaari 1. 

Verhojen suunnittelupalvelu monilla tyyleillä ja toiveilla 

Verhojen suunnittelupalvelu on hyvä valinta silloin, kun vaikkapa oma osaaminen ei riitä ompeluun tai mielikuvitus ei taivu itselle mieluisan sisustustyylin ideoimiseen. Verhot ovat merkittävä osa tilan sisutusta, viihtyisyyttä sekä käytännöllisyyttä, joten on tärkeää, että ne edustavat sellaisia ominaisuuksia, jotka kuvastavat omaa kotia sekä tyyliä parhain mahdollisin tavoin.  

Verhojen suunnittelupalvelumme vastaa moniin toiveisiin. Haluaisitko kotiisi kodikkuutta, ripauksen ylellisyyttä vai hyvinkin persoonallisia ratkaisuja, joita ei aivan joka asunnosta löydy? Verhot ovat hyvä tapa vaikuttaa sisustukseen ja kodin tunnelmaan. Verhosuunnittelun avulla saat varmasti sellaiset tekstiilit, joista juuri sinä pidät!  

Verhosuunnittelijamme toteuttaa toiveesi! 

Ota yhteyttä, kun haluat uudistaa vanhoja verhojasi tai tarvitset aivan uudet verhot vaikka upouuteen kotiin tai työtilaan! Suunnittelijamme tulee mielellään käymään luonasi ja kartoittaa toiveidesi lisäksi kaiken oleellisen, joka vaikuttaa uusien verhojen tekemiseen. On yllättävän monia asioita aina valaistuksesta värimaailmaan ja oikeanlaiseen mittaukseen, joita ei välttämättä osaa ajatella, saati joita ei hallitse, kun uudet verhot alkavat olla suunnittelun alla. Ammattilaisen käsissä verhojen työstäminen käy varmoin ja ripein ottein.  

Muista myös verhojen asennuspalvelu 

Kun tilaat meiltä verhot, saat halutessasi myös verhojen asennuspalvelun. Asennamme kiskot ja tangot sekä ripustamme verhot. Tule ihmeessä poikkeamaan liikkeeseemme Joensuuhun tai ota yhteyttä vaikkapa soittamalla! Voit tutustua maliistomme kankaisiin  linkkien kautta myös etukäteen ja kertoa meille, mistä pidät, niin verhosuunnittelumme ottaa ohjat käsiinsä ja lähtee ideoimaan ajatustesi pohjalta jotain uutta ja upeaa!


Ompelupalvelut

Ompelupalvelumme toteuttaa verho- ja sisustusratkaisut ammattitaidolla koteihin sekä julkisiin tiloihin. Muokkaamme myös aiemmin hankkimiasi verhoja.

Verhojen ompelu

Verhojen ompelu ammattitaidolla Joensuun Verhotalolta 

Tässä talossa tiedetään, miten verhojen ompelu onnistuu! Joensuun Verhotalo on verho- ja sisustuskankaiden erikoisliike, jonka valikoimissa on paljon upeita yksilöitä. Tyylikkäät ja persoonalliset merkit sisustustekstiileistä löydät tarjonnastamme. Meiltä hankitkin kestävät ja kauniit verhokankaat, jotka ompelemme puolestasi tilaasi sopiviin mittoihin. Halutessasi tulemme myös ripustamaan verhot kiskoineen ja muine tarvittavine järjestelmineen. Myymälämme sijaitsee Joensuussa – tervetuloa tutustumaan ja tekemään ihania löytöjä! Samalla jätät verhojen ompelun ammattilaiselle, jolle työ on tuttua ja sujuvaa. 

Ompelupalvelumme toteuttaa verho- ja sisustusratkaisut 

Ompelupalvelumme hoitaa paitsi verhokankaiden ompelun, myös muiden sisustuskankaiden ompelutyöt koteihin sekä julkisiin tiloihin. Verhotalossamme työskentelee tekstiilialan ammattilaisia, joilla on silmää erilaisten sisustusratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Kattavasta verhokangasvalikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja moniin toiveisiin ja tarpeisiin. Tuotteisiimme kuuluvat myös muut kankaat ja sisustustuotteet kuten tyynyt, peitteet ja pientavarat. Voimme muokata myös aiemmin hankkimiasi verhoja.  

Ratkaisuja on monia, ammattilaisemme hallitsevat varmasti monet tekstiiliniksit, joilla kodista tai muusta tilasta tehdään viihtyisä kokonaisuus. Ota vain yhteyttä tai tule käymään ja kerro, mikäli sinulla on jo jotain ajatuksia uusista verhoista. Ja jos omat ajatukset eivät tahdo asettua oikeisiin uomiinsa, osaavat työntekijämme pystyvät viemään pienetkin idean jyvät eteenpäin. 

Ompelupalvelu on helppo ja nopea tapa hankkia uudet verhot sekä muut tekstiilit 

Voit tilata ompelupalvelun kotiin tai julkisiin tiloihin – minne uusia verhoja tai muita tekstiilejä sitten tarvitsetkaan. Verhosuunnittelijamme tulevat mielellään kohteeseesi tekemään tarvittavat mittaukset, kartoittamaan tilan värimaailman ja toiveesi sekä muut oleelliset asiat, jotka vaikuttavat tekstiilien suunnitteluun ja ompeluun. Kun kankaat valitaan yhdessä ja projekti viedään muutoinkin läpi yhteistuumin, päästään varmasti lopputulokseen, joka miellyttää sinua.  

Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisää ompelupalvelusta! 

Oletko jo tutustunut valloittaviin Vallilan kankaisiimme tai muiden merkkien tuotteisiin? Kankaissa vaihtelevat upeat kuviot aina kukista metsiin ja muuhun luontoon, eläimiin ja kaupunkinäkymiin. On värien kirjoa ja pelkistetympää tyyliä, aivan varmasti jotain jokaiseen makuun. Tarjontamme kattaa niin valmisverhot, tyynynpäälliset, matot, mittatilausverhot kuin kankaat. Valikoimamme vaihtelevat, kannattaa kurkistaa uusimpiin tuuliin ja inspiroitua sisustamaan vaikka kaikki kodin tilat uudelleen!  

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme Joensuuhun ja keskustelemaan samalla verhojen ompeluun tai muiden tekstiilien hankintaan liittyvistä asioista.


Asennuspalvelu

Asennuspalvelumme kattaa kaiken kiskojen ja tankojen asennuksesta verhojen ripustamiseen.

 

VERHOT HELPOSTI NETISTÄ


Verkkokauppaan »